Třetí Wonder Woman bude, druhá Justice League ne


Komiksové střípky.

Po několika odkladech se 25. 12. 2020 fandové konečně dočkali premiéry Wonder Woman 1984 (2020) s tím, že byla uvedena na streamovací službě HBO Max (v zemích, kde služba není dostupná, proběhne uvedení v kinech). 

Ne všichni diváci byli z filmu nadšení, ale i tak se zdá, že šlo o úspěch, protože pár dnů po premiéře bylo oznámeno, že vznikne třetí díl a samozřejmě se vrátí Gal Gadot v hlavní roli a Patty Jenkins jako režisérka.

Datum premiéry zatím nebylo oznámeno, ale nepočítá se s tím, že by to bylo dříve, než v roce 2023, nebo 2024.

Přesné datum premiéry není známo ani v případě Snyderovy verze Justice League, ví se jen, že to bude v březnu příštího roku na streamovací službě HBO Max. A někteří doufají, že nově oživený zájem o Justice League povede k původně plánovaným pokračováním a další spin-offům, ale zatím to tak rozhodně nevypadá. 

Podle dostupných informací se nepočítá s tím, že by Zack Snyder dál pokračoval v budování komiksového universa a v plánech Warner Bros. nefigurují pokračování Justice League, ani další spin-offy. Což se samozřejmě může změnit, pokud bude Justice League velkým úspěchem, ale zatím to Warner Bros. neplánuje a nepočítá s tím.

Zdroj: CBM, New York Times, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat