Wonder Woman 1984: První reakce novinářů byly nadšené, ale u diváků je to jinak. Film se jim buď líbí, nebo mu nemůžou přijít na chuť


 Je to jeden z oněch projektů, který milujete, nebo nenávidíte, málokdy něco mezi. 

Když se objevily první reakce na Wonder Woman 1984, tak byli obvykle novináři nadšení a nešetřili superlativy, ovšem, teď se situace změnila. Film byl uvolněn na streamovací službě HBO Max, tím pádem se na něj mohli podívat i "běžní" diváci a zdá se, že druhé Wonder Woman 1984 je natolik svérázným filmem, že jde o jeden z oněch projektů, který mají buď lidé rádi, nebo jsou z něj naprosto zklamaní. 

Ti, kteří si Wonder Woman 1984 užili chválí akční scény a především herecké výkony a nebojí se označit film za úžasný, ti, kteří nemohou přijít komiksovce na chuť se naopak nebojí prohlásit, že není divu, že je film nabízen předplatitelům HBO Max zdarma. Zaznívá také to, že film je očividně výrazně propojen se Snyderverse (filmové universu DC komiksovým filmů, které odstartoval Muž z oceli) a někteří si myslí, že to není dobrá věc. 

Wonder Woman 1984 si pohoršila také na serveru sdružujícím recenze RottenTomatoes, kde má aktuálně 68 % pozitivních recenzí a průměrné hodnocení 6,3 bodů z 10. První Wonder Woman má 93 % pozitivních recenzí a průměrné hodnocení 7,7 bodů z 10. 

Druhá Wonder Woman si tak pohoršila, ale zase ne tak výrazně. Alespoň ne u novinářů. U diváků je situace trochu jiná, ale aktuálně je podíl pozitivních hodnocení vyšší, než v případě těch negativních. Ale těch také není úplně málo.

Už jste film viděli? Jaký je váš názor?

 

Zdroj: Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat