WandaVision: Trailer zřejmě naznačil, že se představí jedna z nejnebezpečnějších záporáckých organizací od Marvelu


 Která?

V marvelovských komiksech je k vidění hromada kriminálních skupin, ale jen pár z nich patří k těm nejobávanějším a je mezi nimi bezpochyby i organizace nazvaná A.I.M. (Advanced Idea Mechanics).

Jedná se o skupinu vědecky orientovaných padouchů, kteří se snaží využít svých znalostí k získání moci, vlivu a peněz. V průběhu času měla organizace různé vůdce, ale tím nejznámějším je M.O.D.O.K., což býval vcelku pohledný technik, který zmutoval a stal se z něj zdeformovaný padouch, který tak trochu připomíná plechovku. 

A nyní si někteří lidé myslí, že se A.I.M. představí v seriálu WandaVision. Proč k tomuto názoru dospěli? V traileru byl totiž k vidění někdo, kdo vypadal jako včelař a jeho kostým hodně připomíná uniformu, kterou nosí členové právě A.I.M. 

Jistě, mohla by to být náhoda, ale jak víme, pokud jde o podobné detaily, tak Marvel na náhody moc nehraje. 

Plus je tu ten fakt, že A.I.M. v komiksech vytvořil takzvanou Kosmickou kostku alias Tesseract a jak víme, ten má v Marvelovském filmovém universu důležitou roli. 

Jelikož je premiéra WandaVision naplánována už na leden příštího roku, dozvíme se poměrně brzy, zda je onen včelař členem A.I.M., nebo šlo o mylné dohady.

Zdroj: Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat