The Mandalorian: Epické (velmi epické) finále druhé řady zmátlo diváky. Důvodem je Boba Fett


 O co jde? POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Pokud jste viděli závěr druhé řady The Mandalorian nazvaný The Rescue, tak se mnou asi budete souhlasit, že šlo o skvělou epizodu, u které musel jásat blahem každý fanda Hvězdných válek. Vynikající akce, působivé herectví, dojemné momenty a triky, za které by se nemusel stydět dvě stě milionový film, plus velké překvapení v závěru. 

Určitě si tak každý divák přál, aby seriál pokračoval a víme, že pokračovat bude, další řady se dočkáme příští rok v prosinci, to už bylo potvrzeno, ovšem potitulková scéna ze závěrečné epizody druhé řady The Mandalorian mnohé zmátla. 

Dozvěděli jsme se totiž, že se dočkáme seriálu The Book of Boba Fett, což na jednu stranu není překvapením, o tom, že by měl proslulý nájemný lovec dostat vlastní sérii se mluví už roky, ovšem co zaskočilo bylo oznámení toho, že premiéra se odehraje také v prosinci 2021. 

Bude tedy třetí řada The Mandaloriana nazvaná The Book of Boba Fett, nebo bude The Book of Boba Fett spin-offem? To zatím nevíme, nicméně faktem je, že na nedávné prezentaci pro investory společnosti Disney nebylo řečeno, že Boba bude mít samostatný seriál. 

Možná si tvůrci chtěli tohle překvapení schovat pro diváky The Mandalorian, možná bude The Book of Boba Fett třetí řadou The Mandaloriana. Ostatně, zdá se, že příběh dosavadního hrdiny Dina Djarina/Mandaloriana a Grogua byl svým způsobem ukončen, takže je tu možnost, že tvůrci chystají úplně novou kapitolu bez nich. 

To ale ukáže až čas, zatím můžeme jen hádat, co pro nás Disney kuchtí.

Zdroj: Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat