Letuška s Kaley Cuoco bude mít druhou řadu a seriál Mlčení jehňátek bude bez doktora Lectera


A Locke & Key dostal třetí řadu před premiérou druhé. 

Kaley Cuoco po konci Teorie velkého třesku nemusela čekat na další práci dlouho. Kromě toho, že namlouvá Harley Quinn v animované sérii, ztvárnila také hlavní roli v černohumorné kriminální podívané Letuška, kterou nabídlo HBO. 

První řada byla příjemnou rychle odsýpající podívanou, která se dočkala docela slušných recenzí, takže není šokem, že HBO schválilo druhou řadu. 

Původně měla být sice Letuška minisérií, ale seriál si rychle získal popularitu a tak bylo rozhodnuto, že se bude pokračovat. Zatím ale není jasné, kdy bude premiéra.

Zámek a klíč potřetí

Stejně tak první řada fantasy seriálu Zámek a klíč streamovací společnosti Netflix byla úspěchem, takže byla později schválena druhá. Ta ještě neměla premiéru (odehraje se v příštím roce), ale už teď bylo oznámeno, že bude i třetí, na které se začne pracovat na začátku příštího roku. 

Žádný Hannibal Lecter v seriálu Clarice

V Mlčení jehňátek sehrála důležitou roli agentka Clarice Starling, kterou pojil s doktorem Hannibalem Lecterem zvláštní vztah. Dalo by se tak čekat, že Hannibala uvidíme i v seriálu Clarice, ovšem nebude tomu tak. 

Tvůrce seriálu Alex Kurtzman prozradil, že kvůli právům nemohou tuhle postavu použít (a ani zmínit) a byť samozřejmě předchozí projekty obdivuje, tak je za to nakonec rád, protože chce přijít s něčím, co bude svěží a neokoukané a příběh Hannibala byl už zpracován několikrát.

Premiéra by se měla odehrát 11. 2. 2021.

Zdroj: Deadline, Deadline, EW, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat