Diváci vyhrožují bojkotem kultovního seriálu, protože si dovolil rýpnout do Johnnyho Deppa


Fandové se zlobí na seriál Animáci.

Kreslený seriál Animáci, který běžel v devadesátých letech minulého století, si vybudoval silnou fanouškovskou základnu a tak se ho streamovací služba Hulu rozhodla vzkřísit. Nedávno odstartovala nová série a hned se jí povedlo vyvolat pozdvižení. 

Týká se Johnnyho Deppa. V seriálu se objevil plakát k projektu Johnny 2 Telling Lies, kdy je na obrázku právě Johnny a zmíněný název Johnny 2 Telling Lies a někteří diváci se rozčilují, že jde o rýpnutí do Deppa týkající se jeho soudních sporů s exmanželkou Amber Heard, která ho obvinila z násilí, což Johnny samozřejmě popírá. 

Vznikl tak hashtag #BoycottWarnerBrothers, který má dát produkční společnosti Warner Bros. vědět, že někteří diváci (a není jich málo) z tohoto vtípku nejsou zrovna nadšení. 

Objevují se ale také hlasy, které tvrdí, že vtípek naráží na něco jiného a to na meme Johny Johny Yes Papa, který se točil kolem dětské říkanky. Tenhle vtípek byl populární v roce 2018, kdy se na seriálu začalo pracovat. 

Ale ať tak, nebo tak, je na místě se ptát, jestli už toho není moc a zda se tvůrci nezačnou pomalu bát jakéhokoliv štiplavějšího humoru, což by byla velká škoda.

Zdroj: Hulu (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat