Thor: Love and Thunder - Uvidíme ve čtyřce zábavnou postavu z předchozích dílů?


 Vrátí se i Darcy?

Už delší dobu víme, že se po absenci ve trojce ve čtvrtém dílu Thora vrátí i Jane Foster (Natalie Portman) a vyvstala tak otázka, zda uvidíme i její kamarádku a praktikantu Darcy Lewis v podání Kat Dennings, která ve trojce také chyběla (ovšem, objeví se v seriálu WandaVision). To by jistě dost lidí ocenilo, protože šlo o vtipnou postavu, ovšem Kat příliš nevěří, že se jí dočkáme:

SOUVISEJÍCÍ: Z JANE FOSTER NEBUDE LADY THOR, ALE MIGHTY THOR A BUDE MÍT ODLIŠNÉ SCHOPNOSTI

"Ne, stále nevím! Nemyslím si, že v tom budu. Mám dojem, že už bych o tom věděla. Má odpověď je tedy taková, že doslova nemám tušení, vlastně toho vím ještě méně, než jsem věděla předtím," zavtipkovala herečka, ale i kdyby se ve filmu neobjevila, tak se na něj těší a především je nadšená z toho, že se z Jane Foster stane Mighty Thor.

A pokud jde o její roli ve WandaVision, tak k tomu dodala: "Byla jsem nadšená a bylo to svým způsobem překvapení, co pro ni naplánovali. Pokud vím, snaží se zveřejnit [seriál WandaVision] letos."

Upřímně, byla by škoda, pokud bychom se Darcy ve čtvrtém Thorovi nedočkali. Režisér/scenárista Taika Waititi natáčení zábavné a vtipné filmy a tahle postava by se tam skvěle hodila, tak doufejme, že se objeví. Thor: Love and Thunder má naplánovanou premiéru na 10. 2. 2022.

Zdroj: Entertainment Tonight, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat