Supernatural: Ano, Castiel je gay a jeho představitel se vyjádřil k šokující události z aktuální epizody



Misha Collins není úplně spokojen s tím, jak se příběh vyvinul. POZOR, SPOILERY!!!

V aktuální epizodě seriálu Supernatural/Lovci duchů se Castiel (Misha Collins) obětoval, aby zachránil Deana (Jensen Ackles), ale ještě předtím, než Castiela pohltila Prázdnota, řekl Deanovi, že ho miluje. Což někteří brali jako potvrzení jejich "bratrské" lásky, ale jiní měli ten dojem, že se jednalo o vyznání skutečné lásky. Jak to tedy je?

"Castiel řekl Deanovi, že ho miluje a v podstatě udělal z Destiel (Dean + Castiel, pozn. redakce) skutečnou věc. Fandové z toho pak byli na větvi. A aby to bylo ještě komplikovanější, hned poté [Castiel] zemřel. Takže Castiel vyznal svou homosexuální lásku a poté zemřel, což nahrává nadčasovému hollywoodskému klišé 'Nechat zemřít gaye.' Nejdříve něco nabídneme a pak to sebereme."

Herec naráží na běžnou příběhovou zápletku, kdy se v seriálu nebo filmu vyskytuje gay postava, která má obvykle přátelský vztah s hlavní hrdinkou nebo hrdinou a homosexuální postava je následně zabita/zemře, aby to motivovala ústředního hrdinu k nějaké akci. 

Je zřejmé, že Misha není z toho, jak to dopadlo nadšen, ale kdoví, seriál se sice blíží svému konci, zbývají už jen dvě epizody, ale klidně se může stát, že se dočkáme i návratu Castiela. Kříšení mrtvých není v Supernatural ničím výjimečným.


Zdroj: DarkLight Online Convention/PopBuzz, The CW (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat