Marvel naznačil, že by se do komiksů mohl vrátit jeden legendární záporák

 


Který?

Hrdinové a záporáci se v komiksovém universu objevují a mizí a objevují a mizí a tak dál a tak dál. Jedním z těch, kteří nebyli nějakou dobu k vidění je i marvelovský padouch Mojo, který je jedním z výrazných protivníků X-Menů a jde o mimozemšťana, jehož tělo je vybaveno různými technologickými vylepšenimi. 


Mojo je vládcem planety Mojoword, kam putují zajatci z celého universa a bojují jako gladiátoři, což snímají kamery, aby se krvelační diváci mohli dobře bavit. 

Mojo ale se už ale několik let na stránkách komiksů neobjevuje, ovšem zdá se, že by se toho mohlo změnit. V komiksové crossoverové události X of Sword se začaly rojit náznaky toho, že je Mojo součástí dění, které se zaměřuje na střet nebezpečných záporáků s mutanty, kdy je v sázce existence mutantů jako takových. 

Vypadá to totiž, že Mojo je tím, kdo se snaží docílit toho, aby souboje padouchů s mutanty byly, co nejlákavější a nejzajímavější pro diváky.

Zatím se Mojo neobjevila, ale jeho jméno a instrukce ano a dá se tušit, že dříve, nebo později bychom se ho mohli dočkat. Aktuálně je jakýmsi režisérem, někým, kdo tahá za nitky a není vidět, ale nebylo by šokem, pokud by se předvedl v své "celé kráse".

Zdroj: CB, Marvel Comics (obrázky)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat