Ne, to není krutý vtip, sériový vrah Dexter se vrátí


 Dočká se minisérie.

Seriál stanice Showtime Dexter byl netradiční. Jeho hlavním "hrdinou" byl sériový vrah Dexter, který se potýkal s nedostatkem emocí a touhou páchat násilí, což dělal tak, že (většinou) vraždil lidi, na které nedosáhla ruka zákona, ale rozhodně nebyli nevinní. 

Seriál se dočkal 8 řad, 96 epizod a skončil v roce 2013 s tím, že finále nebylo úplně to, co si fandové představovali. Ale stejně jako jiné projekty před Dexterem, i on dostal šanci si napravit reputaci. Bylo oznámeno, že vznikne minisérie, ve které se vrátí Michael C. Hall v hlavní roli. 

O minisérii se postará Clyde Phillips, který na Dexterovi pracoval od první do čtvrté řady a premiéra je naplánována na podzim příštího roku. 

Proč se Showtime rozhodlo oživit Dextera, to prozradil jeden ze šéfů této stanice Gary Levine:

"Dexter je velmi unikátní sérii, ať už pro miliony fandů, tak pro Showtime, protože tahle revoluční série pomohla před mnoha lety stanici dostat se do povědomí lidí. K této unikátní postavě jsme se chtěli vrátit jen v případě, že by nám podařilo najít kreativní přístup, který by byl důstojným pokračováním původní série. No, jsem rád, že vám mohu oznámit, že Clyde Phillips a Michael C. Hall ho našli a nemůžeme se dočkat, až ho ukážeme světu."

Tak snad se povede napravit pachuť, kterou zanechal závěr osmé řady.

Zdroj: CBM, Showtime (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat