Monster Hunter: Tvůrce Resident Evil a Mortal Kombat nabízí další videoher film a vypadá epicky



Paul W.S. Anderson si vzal do parády další kultovní videoherní značku. 

Paul W.S. Anderson si udělal jméno hlavně a především adaptacemi videoherních projektů. Stojí za (podle mě stále jedním z nejlepších videoherních filmů) Mortal Kombat (1995) a odstartoval také nejúspěšnější videoherní filmovou sérii Resident Evil. 

Tentokrát se rozhodl, že pošle na stříbrná plátna kultovní akční RPG sérii Monster Hunter. Nepřekvapivě do hlavní role obsadil svou ženu Millu Jovovich, která byla hlavní tváří Resident Evil, ale těšit se můžeme na další zajímavá jména jako například Tonyho Jaa, Diego Bonetu nebo Rona Perlmana

A samozřejmě na hromadu legendárních monster z videoher. Zdá se, že Paul dostal k dispozici slušné množství peněz a tak na tricích nešetřil. V traileru je k vidění jedna akční scény za druhou a jak se dalo tušit, ty budou hlavním tahákem filmu (nic proti tomu, akční řežba plná obřích netvorů mi rozhodně nevadí). 

Ovšem, je tu pár věcí, které mě malinko zaskočily. Pokud pominu pár bolestných klišé hlášek, pak je to skutečnost, že v centru dění bude vojenský tým, který se dostane do nějaké jiné dimenze (či něčeho podobného) a přiznávám, že nejsem na hry Monster Hunter expert, ale sérii mám spojenou spíše se sečnými zbraněmi a luky, než s raketomety a kulomety.

I tak by se ale z filmu mohla vyklubat oddechová béčková jízda. Premiéra je naplánována na 3. 12. 2020, ale upřímně bych se nedivil zpoždění.

 

Zdroj: Screen Gems (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat