Marvel si připravuje půdu pro představení mutantů


 Jak?

Disney (vlastní i Marvel) sice získal práva na komiksové mutanty od Marvelu, ale zatím jsme se jejich představení ve filmech a seriálech nedočkali, existence mutantů v Marvelovském filmovém universu potvrzena nebyla. 

Spekuluje se o tom, že by k tomu mohlo dojít v seriálu WandaVision, nebo filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ale to oficiálně oznámeno nebylo, nicméně v nové knize týkající se Marvelovského filmového universa The Wakanda Files wakandská princezna Shuri získala velké množství informací o sourozenecké dvojici Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson). 

O nich víme (nebo jsme si mysleli), že získali schopnosti po pokusech s jedním z Kamenů nekonečna Mind Stone, ale podle knihy se zdá, že schopnosti už měli předtím a to díky genetickým odlišnostem (mutacím), proto také přesídlili do Sokovie, kde se podle všeho vyskytuje více lidí s mutacemi a genetické odlišnosti Scarlet Witch a Quicksilvera byly důvodem, proč si je HYDRA vybrala k tomu, aby na nich prováděla pokusy. 

Mind Stone tak zřejmě posloužil k tomu, aby jejich schopnosti pouze aktivoval (ve filmech X-Men k aktivaci schopností docházelo například kvůli silnému emocionálnímu vypětí) a je tak možné, že existence mutantů v Marvelovském filmovém universu bude spojena s tím, že došlo ke "spuštění" jejich schopností díky Kamenům nekonečna. 

Zatím je to ale teorie, není jisté, že tímto způsobem se vysvětlí zrod mutantů. Je ale na místě zmínit, že jak Scarlet Witch, tak Quicksilveru byli v komiksu mutanti (děti Magneta).

Zdroj: ScreenRant, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat