Kdo by vyhrál souboj Iceman z X-Menů vs pyroman Lamplighter z The Boys?


 Shawn Ashmore prozradil svůj názor.

Herec Shawn Ashmore má s komiksovými projekty bohaté zkušenosti. V sérii filmů X-Men ztvárnil Bobbyho Drakea alias led ovládajícího X-Mena a nedávno se představil jako Lamplighter v seriálu The Boys

Lamplighter je bývalý člen týmu "superhrdinů" The Seven, který je tak trochu pyroman a v minulosti například upálil nevinné děti (pokud The Boys poctivě sledujete, víte, že je to trošku složitější...). 

A samozřejmě, jak už je v komiksovém světě běžné, kladou si fandové standardní otázku, kdo by v případě střetu Lamplighter vs Iceman zvítězil (ostatně, schopnosti obou postav k tomuto dotazu nabádají, jeden ovládá oheň, druhý led). 

Na to odpověděl rovnou Shawn Ashmore:

"Podívejte, upřímně si myslím, že by vyhrál Iceman. Myslím si, že by to byl on. Ale řeknu jednu věc, domnívám se, že by Lamplighter bojoval nečestněji. Možná to by poskytlo Lamplighterovi výhodu, ale nejsem si jistý. Nicméně pokud by šlo čistě o schopnosti a talenty, myslím si, že by zvítězil Iceman. Ale možná by byl Lamplighter zákeřný a možná by vyhrál on."

Shawn to vystihl dobře. Iceman je na tom lépe, pokud jde o schopnosti, k tomu, aby je použil, nepotřebuje žádné dodatečné vybavení, zatímco Lamplighter musí mít nějaký zdroj ohně, aby s ním mohl pracovat (což mimochodem platí i pro ústředního protivníka Icemana jménem Pyro), ale jako bývalý člen The Seven je Lamplighter proradný, takže by mohl vytáhnout pár špinavých triků z rukávu. 

K tomuto souboji ale asi nikdy nedojde. Maximálně tak ve snech fanoušků.

Zdroj: The Wrap, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat