Justice League: Warner Bros. dovolilo Snyderovu nabídnout svou verzi, aby ho "uplatilo", věří analytik


Že by?

Ještě před pár lety platil Zack Snyder za hlavní tvůrčí sílu stojící za DC filmy, které produkuje společnost Warner Bros. Ale po vlažnějším přijetí některých DC komiksovek a poté, co se Snyder vzdal režie Justice League (2017) z rodinných důvodu, to vypadalo, že Snyder už nebude mít zdaleka tak důležitou roli. 

Nicméně, aktuálně se Zack pustil do práce na svém sestřihu Justice League, který uvidíme příští rok na HBO Max a podle analytika Paula Dergarabediana je důvodem, proč se společnost Warner Bros. rozhodla investovat desítky milionů dolarů do Snyderovy verze to, že si chce jednoduše filmaře udržet. 

Snyder spolupracuje s Netflixem na filmu Army of the Dead, který by měl odstartovat celé universum projektů z tohoto zombie světa a podle Dergarabediana se Warner Bros. tak trochu zaleklo toho, že by mohlo o Snydera, jehož jméno má pořád slušný zvuk, přijít a tak se rozhodlo, že mu po několika letech volání ze strany fanoušků poskytne zdroje pro vytvoření vlastní verze Justice League. 

A s ohledem na to, jak intenzivně se právě Snyderova Justice League řeší v online vodách, se dá čekat, že půjde o projekt, který k HBO Max (tato služba také spadá pod Warner Bros.) přiláká další hromadu předplatitelů a znovu probudí zájem o Zackovy komiksovky. Dávalo by tak smysl, pokud by se tohle filmové studio nehodlalo Snydera vzdát i za cenu investice přesahující 50 milionů dolarů.

Zdroj: Observer, Warner Bros./DC Entertaiment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat