Justice League: Během přetáček hrál svou roli rasismus, tvrdí představitel Cyborga. Mluvčí Whedona to odmítá

 


Ray Fischer se opět pustil do kritiky. 

Nepříjemná situace kolem natáčení filmů Justice League (2017) se už táhne několik měsíců. Ray Fisher (Cyborg) se v minulosti nechal slyšet, že chování režiséra Josse Whedona bylo nepřijatelné a dodal, že mu to někteří šéfové DC a Warner Bros. umožnili. 

Nyní ovšem Fisher přitvrdil a prohlásil něco v tom stylu, že kromě výhrůžek, nebezpečných pracovních podmínek a dalších problémů, byla patrná také rasistické atmosféra.

To ale tiskový mluvčí Josse Whedona striktně odmítl. Což se dalo čekat. A stejně tak se dalo čekat, že si Fisher bude trvat na svém. 

Situace je velmi zamotaná. Fisher žádá vyšetření celé situace, což údajně Warner Bros. chtělo udělat, ale Fisher s nimi nehodlal spolupracovat. Každá strana si pak trvá na svém, teď se k tomu ještě přidala obvinění z rasismu, člověk se v tom začíná ztrácet. 

A je otázkou, zda se to někdy vyřeší. Zatím to nevypadá na soudní spor, ale kdoví, jestli se Fisher nerozhodne to hnát před soudce, nebo naopak Whedon, případně zástupci Warner Bros. a DC neřeknou dost a budou chtít u soudu prokázat, že jsou obvinění falešná.

Co je ale nyní více méně jasné je to, že se konce téhle nepříjemné situace jen tak nedočkáme.

Zdroj: CB, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat