Jak Tony Stark zjistil, že je Peter Parker Spider-Manem?


Možná vás odpověď překvapí. 

Ve filmu Captain America: Občanská válka (2016) Tony Stark (Robert Downey Jr.) zlanařil na svou stranu Petera Parkera/Spider-Mana (Tom Holland) s tím, že Tony na Petera rovnou vybalil informaci, že ví, co je zač, což samozřejmě vyvolalo otázku, jak to zjistil? 

Na to nabídla odpověď nová marvelovská kniha The Wakanda Files, kde stojí, že to Tony zjistil jednoduše z videí na YouTube, kde se objevoval někdo, kdo mě unikátní schopnosti a Starka to zaujalo natolik, že se na něj zaměřil a postupem času se mu povedlo díky zveřejňovaným klipům zjistit, o koho jde a jaké má talenty.

"Z čeho vytváří sítě? Z podpultového zboží, které kupuje v Bodeze? Pokud je schopen všechnu tuhle technologii dát dohromady z odpadu, pomyslete na to, co by dokázal, pokud by měl k dispozici to, co máme my," nechal se slyšet Tony Stark.

Z něj, jak už víme, se později stal Spider-Manův mentor, který mu poskytl (nejen) technologickou podporu. A Peter Parker za to překvapivě vděčí YouTube, bez něj by se o něm možná Tony nedozvěděl.

Zdroj: CB, Sony/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat