Chris Pratt je nejhorší z hollywoodských Chrisů, tvrdí někteří lidé na internetu. Kolegové se herce zastali



Překvapení, lidé na sociálních médiích umějí být pěkně zlí. 

Už dlouhou dobu rádi lidé řeší, kteří z hollywoodských Chrisů je ten "nejlepší". Řeč je samozřejmě o hercích Chrisu Evansovi, Chrisu Hemsworthovi, Chrisu Pineovi a Chrisu Prattovi. Ovšem, teď se po internetu začalo šířit to, že Chris Pratt je "nejhorší hollywoodský Chris," což je prostě nepříjemné a docela zákeřné.

Každý z Chrisů má něco do sebe a Pratt má bezesporu charisma a navíc se mu povedlo stát se z cvalíka svalovcem a i za to si zaslouží poklonu. A zatímco někteří lidé na internetu šíří názor, že Chris Pratt je ze zmíněné čtveřice Chrisů "ten nejhorší", tak na obranu sympatického herce vystoupili jeho kolegové. 

Robert Downey Jr. se například nechal slyšet, že lidé, kteří se takhle do ostatních pouštějí, by měli smazat sociální média, zaměřit se na své chyby, pracovat na nich a probudit v sobě více lidskosti.

Tvůrce Strážců Galaxie (ve kterých má Chris jednu z hlavních rolí) James Gunn to nazval nesmyslem, Chrise označil za nejlepšího chlápka na světě.

Kolegyně ze Strážců Galaxie Zoe Saldana sdílela citát od Tupaca: "Bez ohledu na to, jak se to stane obtížným, vypni hruď, drž svou hlavu vztyčenou a poper se s tím." Poté pak dodala, že kamarádi, rodina a kolegové znají Chrisovo srdce.

Chrise se zastal i Mark Ruffalo, který ho nazval spolehlivým člověkem a doporučil mu, ať se soustředí na to, co je skutečně důležité.

Jistě, veřejně známý člověk musí mít tak trochu hroší kůži, protože lidé umějí být zlí, ale někdy to online komunita docela přehání, co myslíte?

Zdroj: Twitter (Instagram, I, II, III), Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat