Bylo to fakt pitomé a nepřirozené, vysvětlil tvůrce seriálu The Boys, proč si rýpli do ženské scény z Avengers: Endgame


Oblíbená série nemá problém zesměšňovat jiné projekty.

První řady seriálu The Boys (třetí už byla schválena a stejně tak spin-off) nedávno skončila a v závěrečné epizodě druhé řady jsme se dočkali momentu, který byl očividným rýpnutím do scény z Avengers: Endgame (2019), kdy spojilo sílu několik ženských postav během bitvy proti Thanosovi (Josh Brolin). 

Moment to byl sice epický, ale poněkud nelogický a uměle našroubovaný do děje a není tak divu, že se tvůrci The Boys rozhodli, že si z něj udělají trochu legraci. A tak ve finální epizodě druhé řady byl také moment, kdy se spojily ženské postavy, ale v jejich případě to dávalo smysl.

Tvůrce seriálu Eric Kripke pak vysvětlil, jak k tomu došlo:

"Se spoustou z toho přišla naše výkonná producentka Rebecca Sonneshine, která s tím přišla po víkendu, kdy měla Endgame premiéru. Byla prostě rozzuřená. Také jsem to viděl a říkám, 'To bylo fakt pitomé a nepřirozené...' a ona na to, 'Nechtěj, abych k tomu něco dodala.' Přišlo jí to blahosklonné a já jsem s tím souhlasil. To pro nás vytvořilo cíl, cíl pro satiru. Pokud je něco opravdu absurdního, ať už jde o superhrdinský žánr nebo celebritu nebo hollywoodskou kulturu, ihned se na to zaměříme. A tohle byl snadný terč."

A i když jsem fanda slečen a dám, které se umějí ohánět a přestože se mi zpracování akčního momentu z Avengers: Endgame líbilo, tak musím souhlasit, že působil nepřirozeně. Přece jen, nedává úplně smysl, když se na obrovském bojišti zčistajasna ocitnou (skoro) všechny výrazné ženské postavy v jednu chvíli na jednom místě.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat