Bratr představitele Thora si chce zahrát Wolverina


Nejstarší z bratrů Hemsworthových by rád nasadil adamantiové drápy. 

Pokud se řekne Hemsworth, tak vás asi jako první napadne Chris, který hraje v marvelovkách Thora a poté jeho mladší bratr Liam, který má na kontě také pár zajímavých rolí, ale je tu ještě Luke, což je nejstarší z trojice bratrů Hemsworthových. 

Luke je také herec a poměrně úspěšný, hraje například v úspěšném seriálu Westworld a měl zábavné cameo jako Thor v divadelní hře v Thor: Ragnarok (2017), ale z trojice bratrů je asi nejméně vidět. Nicméně, to by se určitě změnilo, pokud by se splnilo jeho přání a to šance zahrát si Wolverina:

"Vyrostl jsem s nimi [komiksovými postavami]. Naučil jsem se jak malovat a kopírovat komiksy, když mi bylo deset let. Spawn byl pro mě hodně důležitý, opravdu jsem miloval Spawna od Todda McFarlanea. A Batmana - s Robem Pattinsonem bych se o tuhle roli porval. A Wolverina!... Dejte tu roli dalšímu Australanovi. Nechám si narůst porost na hrudi, ale jsem připraven na Wolverina."

Jak víte, původně Wolverina ztvárňoval australský rodák Hugh Jackman a Hemsworthovi jsou také z Austrálie. Nicméně, těžko říct, kdy se představí nový herec v roli Wolverina. Práva na tuhle postavu aktuálně drží Marvel (původně to byl Fox) a je jasné, že dříve nebo později bude hledat nového představitele. Kdo mu ale padne do oka, to se zatím neví.

Zdroj: ScreenRant, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat