O ujetý marvelovský seriál WandaVision je obrovský zájem, konkurovat mu mohou jen největší pecky jako Avengers


Trailer se dočkal až nečekaného úspěchu.

I když se původně zdálo, že prvním původním marvelovským seriálem, který nabídne streamovací služba Disney+ bude Falcon & Winter Soldier, tak nakonec tuhle sérii uvidíme až příští rok, nicméně WandaVision bude k vidění ještě letos a s ohledem na to, že má jít o zatím nejpodivnější podívanou, kterou Marvel zatím nabídl, není asi překvapením, že je plno lidí na seriál zvědavých. 

SOUVISEJÍCÍ: SERIÁL FALCON & WINTER SOLDIER ASI LETOS NEUVIDÍME

O tom svědčí i fakt, že trailer, který se objevil před pár dny, hodně zaujal. Opravdu hodně. Zájem je podobný jako v případě epických filmů ze série Avengers. 

Pokud jde o konkrétní čísla, tak za prvních 24 hodin posbírala upoutávka (na různých kanálech) téměř 56 milionů zhlédnutí, což znamená, že WandaVision s přehledem strčila do kapsy všechny letošní filmy a seriály a trailer se řadí k nejsledovanějším vůbec. Údajně má jít dokonce o nejúspěšnější upoutávku na projekt nabízený streamovací službou.

Samozřejmě, to, že si někdo pustí upoutávku, která je zdarma, neznamená, že se automaticky podívá na seriál nabízený na placené streamovací službě, ale i tak se dá tušit, že z tohoto propadák nebude. Ba právě naopak. 

Přesné datum premiéry ale bohužel zatím není známo.

Zdroj: Deadline, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat