Film Flash bude vtipný, ale i děsivý a šéf Marvelu ukázal, že nepřátelství s DC je ptákovina

 


Komiksové střípky.

Několikrát odložený (a přejmenovaný) film Flash by měl mít premiéru 2. 6. 2022 a jeho režisér Andy Muschietti se o něm nyní rozpovídal a naznačil to, co od komiksovky očekávat:

"Můj Flash nebude mít odlehčený, nebo temný nádech. Bude mít vše. Pokud jste viděli mé předchozí filmy To a To 2, pak víte, že do toho dávám rád vše. Takže to, co uvidíte ve Flashovi je velmi hluboký emocionální příběh, ale také to bude velmi zábavné a doufejme, že současně i skvělé epické dobrodružství. A někdy také děsivé."

To zní slibně, pokud z toho tedy nevznikne přeplácený mix hromady aspektů, které dohromady nebudou fungovat. Ale snad ne.

Marvel vs DC? Ani náhodou

Zatímco fandové společností DC a Marvel se neustále hádají, tak představitelé obou firem se navzájem podporují. To dokázal i kreativní šéf Marvelu Kevin Feige, který podpořil tvůrce Strážců Galaxie Jamese Gunna, který si "odskočil" k DC natočit The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021) a poté se vrátí k Marvelu kvůli třetímu filmu Strážci Galaxie.

James poznamenal:

"Než jsem tuhle práci [na The Suicide Squad] přijal, řekl jsem to Kevinu Feigeovi a byl s tím naprosto v pohodě a byl velmi podporující, jako ostatně vždy. Prostě jen chtěl, abych natočil dobrý film. On a Lou D’Esposito (spoluprezident Marvel Studios, pozn. redakce) dokonce přišli na natáčení a sledovali nás při práci. V zákulisí není nepřátelství [mezi Marvelem a DC], na rozdíl od fanouškovské komunity."

Tak se snad bude fanouškovská komunita inspirovat.

Zdroj: CMB, Instagram, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat