DC chtělo podrazit Josse Whedona, aby chránilo šéfa DC, naznačil představitel Cyborga


Bez ohledu na spory s DC a Warner Bros., ale dál jedná o účasti ve filmu Flash. 

Představitel Cyborga v DC filmech Ray Fisher v minulosti velmi rázně vystoupil proti režisérovi filmu Justice League (2017) Jossi Whedonovi, který se měl podle jeho slov chovat na natáčení nepřijatelně (jednal prý s lidmi velmi nepříjemně) a dál Fisher naznačil, že producent Jon Berg a bývalý šéf DC Geoff Johns Whedonův přístup přehlíželi. 

Společnost Warner Bros. tak rozhodla o tom, že spustí nezávislé vyšetřování toho, jaká je vlastně pravda, ale to očividně situaci neuklidnilo. Fisher se nechal slyšet:

"Poté, co jsem promluvil o Justice League, zavolal mi prezident DC Films a snažil se hodit přes palubu Josse Whedona a Jona Berga s tím, že chtěl, aby Geoff Johns nevypadal tak špatně."

Nicméně, Warner Bros. zase přišlo s tvrzením, že Fisher odmítá spolupracovat s jejich vyšetřováním, protože ho prý několikrát kontaktovali, ale od nereagoval a pokud je to pravda, pak to asi není od herce nejlepší krok, protože pokud chce, aby vyšla pravda najevo, aby by bylo dobré přiložit ruku k dílu a nejen si stěžovat na sociálních sítích. 

Nicméně, bez ohledu na to, že vztahy mezi Fisherem a Warner Bros./DC asi nejsou úplně ideální, tak prý dál probíhají jednání o jeho účasti ve filmu Flash. Je tak možné, že se ve filmu objeví.

Zdroj: CBM, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat