Vyžehlete si obleky a šaty, Marvel chystá velkou událost, svatbu dvou Avengerů

Kdo si řekne své ano?

Ne, i když by to tak mohlo vypadat, tak v komiksových světech se nedějí jen špatné věci, občas nám tvůrci nabídnou i něco optimističtějšího. Například svatbu. A jedna velká se odehraje v září a to v marvelovské komiksové sérii Empyre: Avengers Aftermath.

V prvním dílu, který vyjde v září, si své ano řeknou dva členové týmu Young Avengers a to Billy Kaplan/Wiccan a Hulkling. 

Hulkling je supersilný potomek princezny národa Skrullů a původního Captain Marvel, Wiccan je mocný mág, jehož rodiči jsou Scarlet Witch a Vision. 

Tihle dva tvoří pár už nějakou dobou a očividně jim to klape, takže za cca měsíc se postaví před oltář a svou lásku zpečetí slibem. 

K tomu autor komiksů Empyre Al Ewing dodal: 

"Mám Hulklinga a Wiccana velmi rád a to jako jedince i jako pár. Takže je fajn moci nabídnout 'překvapivý závěr' pro čtenáře, který jim doufejme zvedne náladu..."

Mimochodem, pokud chcete začít šílet, že se v komiksu berou dva gayové a že je toho už moc, tak je na místě připomenout, že zatím proběhlo v marvelovských komiksech jen pár homosexuálních sňatků, které byste spočítali na prstech jedné ruky.

Zdroj: CBM, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat