Stylový vzhled Winter Soldiera inspirovaný Black Pantherem a kdo by mohl být ústředním záporákem v The Suicide Squad?


Komiksové střípky.

Winter Soldier (Sebastian Stan) vystřídal v Marvelovském filmovém universu několik vzhledů, ale vzniklo jich několik dalších, které nakonec nebyly použity. Jako ten následující, který byl vytvořen pro Avengers: Infinity War (2018) a byl inspirován Black Pantherem (Chadwick Boseman). Autorem je umělec Rodney Fuentebella.


Na virtuální akci DC FanDome byly nabídnuty také upoutávky na komiksovku The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021), nicméně pořád není jasné, kdo bude protivníkem ústředního týmu antihrdinů/padouchů. Někteří fandové ale věří, že by to mohl být Starro. 

A proč si to myslí? Starro je padouchem, který připomíná hvězdici a dokáže ovládat mysl ostatních. Někdy k tomu využívá menší fialové hvězdice, které se přisají oběti na obličej a pokud budete pozorně sledovat jednu z upoutávek (konkrétně v době kolem 15. a 45. vteřiny), tak jsou v ní k vidění vojáci, kteří mají zřejmě něco přisátého na tváři. Nicméně, jsou to opravdu krátké a nepřehledné záběry, takže těžko říct. Ovšem, Starro by byl rozhodně dost ujetým padouchem na to, aby se zalíbil i tvůrci filmu Jamesu Gunnovi

 

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat