Noví mutanti: Nové ochutnávky z blížící se x-menovky a ve filmu si měl zajímavou roli zahrát představitel Borata

Premiéra by se měla odehrát už za pár dnů. 

Noví mutanti se snažili do kin dostat poměrně dlouho a když už to začalo vypadat nadějně, tak propukla pandemie covid-19. Ta bohužel stále trvá, ale jak se zdá, tak stále platí plán, že bude mít film premiéru 28 .8. 2020 a dá se tušit, že kvůli obavám z nákazy se diváci do kin zrovna nepoženou, což je škoda, protože tahle komiksovka vypadá zajímavěji a zajímavěji (možná by od společnosti Disney bylo chytřejší nabídnout film rovnou na streamovacích službách).

A mohla být ještě o špetku lákavější, protože vyšlo najevo, že se ve filmu mohl objevit provokativní komik a představitel Borata Sacha Baron Cohen a to v roli Warlocka. To je v komiksu mimozemský člen Nových mutantů, který dokáže měnit podobu a transformovat organický objekty v technoorganické. 

Warlock se ale nakonec ve filmu neukáže a to přes fakt, že probíhala jednání se Sachou. S ohledem na snížení rozpočtu si tvůrci nemohli moc vyskakovat a tak bylo rozhodnuto, že kompletně digitálně vytvořený Warlock (Cohen by mu poskytl hlas) v komiksovce k vidění nakonec nebude. Ale i tak byste měli dát filmu šanci, upoutávky vypadají povedeně. Tady máte další dvě:

Zdroj: Nerdist, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat