Naprosto šokující zpráva, v pouhých 43 letech zemřel představitel Black Panthera Chadwick Boseman


 Bohužel prohrál boj s rakovinou.

Není asi přeháněním prohlásit, že tohle nikdo nečekal. Včera zemřel herec Chadwick Boseman, kterému bylo pouhých 43 let. 

Příčinou smrti byla rakovina, o které ale málokdo věděl, protože o ní Chadwick veřejně nemluvil a to přestože mu už v roce 2016 bylo oznámeno, že jeho nemoc je ve třetí fázi a bohužel se ji nepodařilo zastavit a v tomto roce se dostala do čtvrté a finální fáze.

I když herec v posledních letech procházel vyčerpávající léčbou, dál točil, aniž by prezentoval to, jak náročným obdobím si prochází. Jak je patrné, léčba ale bohužel nezabrala a tak Chadwick 28. 8. 2020 zemřel ve svém domově v Los Angeles, kdy mu po boku byla jeho žena a další členové rodiny.

Odchod Chadwicka je bezesporu velmi šokující událostí, která zasáhla nejen jeho rodinu, přátele a kolegy, ale také fanoušky z celého světa, kteří si herce oblíbili pravděpodobně hlavně díky titulní roli v marvelovském megahitu Black Panther z roku 2018.

Kromě toho se ale Boseman objevil v mnoha jiných seriálech a filmech. Svou kariéru odstartoval v roce 2003 rolí v sérii Třetí hlídka, v následujících letech měl role v různých dalších seriálech, filmovou premiéru si pak odbyl v roce 2013 v projektu 42. Chadwick si navíc oblíbil i divadlo a napsal několik her a také se věnoval režii.

Posledním filmem, který herec natočil je Ma Rainey's Black Bottom. Ten ještě neměl premiéru a pokud jde o seriály, tak Chadwickův hlas uslyšíme v marvelovské animované sérii What If...?, která by měla odstartovat příští rok.

Ke smrti Chadwicka se vyjádřila spousta osobností nejen z filmové a televizní branže a shodují se na tom, že byl velmi milý a ochotný člověk a jsou z jeho ztráty naprosto zdrceny.


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat