Justice League Zacka Snydera příští září? Na to můžeme zapomenout

 


Komiksové střípky.

Nedávno se objevila informace, že by Zack Snyder's Justice League mohla být k vidění 5. 9. 2021. Nicméně, streamovací služba HBO Max, na které bude komiksovka dostupná, případně společnosti Warner Bros. a DC tohle nepotvrdily, ba právě naopak, nyní to bylo oficiálně vyvráceno. Podle všeho bylo zveřejněné datum chybné a nemáme očekávat, že se film objeví na začátku školního roku (což je škoda, mnohým z nás by to alespoň trochu zvedlo náladu poté, co bychom se museli vrátit do tříd).

Nemilou zprávou je, že přestože bylo tohle datum odmítnuto, tak nebylo prozrazeno to správné, ale třeba budeme mít štěstí a bude to dříve. Nicméně jediné, co je jasné je to, že dál platí, že by to mělo být příští rok. V tomto případě se asi nemusíme obávat toho, že by situaci ovlivnil covid-19, protože podle všeho nevzniknou další záběry, ale budou použity jen ty, které už byly natočeny.

Captain Marvel vs Yon-Rogg

V Captain Marvel (2019) byl výrazným protivníkem hlavní hrdinky Yon-Rogg (Jude Law), který byl původně její spojenec, ale ukázalo se, že není tak čestný, jak se zdálo a tak spolu poměřili síly. Teď se ale objevily obrázky, které ukazují jejich souboj trošku odlišně, než jsme nakonec viděli v kinech. Zveřejnil je marvelovský umělec Andy Park.


Zdroj: CB, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat