Flash: Pozor, pozor, ve filmu neuvidíme jako Batmana jen Michaela Keatona, ale také Bena Afflecka

 

Čím víc Batmanů, tím lépe. 

Nedávno vyšla najevo zajímavá informace a to, že se po dlouhé době do role Bruce Waynea/Batmana vrátí Michael Keaton, který ho ztvárnil ve filmech Tima Burtona. Konkrétně to bude kvůli komiksovce Flash, ve které sehraje důležitou roli zápletka Flashpoint, která se točí kolem alternativních příběhových linek různých postav, což umožní představit jiné verze Batmana. 

A to očividně nejen ty "starší", ale i novější, protože bylo aktuálně oznámeno, že si Netopýřího muže zahraje také Ben Affleck a podle režiséra Andyho Muschietti to bude důležitá role (nepůjde jen o cameo):

"Jeho Batman má více stránek, je velmi silný, maskulinní - a to kvůli svému vzhledu a jeho impozantní postavě a čelisti, ale je také velmi zranitelný. Ví, jak ukázat vnitřní pocity, svou zranitelnost. Jen potřebujete příběh, který mu umožní ukázat tento kontrast, rovnováhu. [Ben Affleck] je velmi důležitou součástí emocionálního dopadu tohoto filmu. Kontakt a vztah mezi Barrym a Affleckovým Waynem poskytne emocionální úroveň, kterou jsme ještě neviděli. Je to film Barryho, je to příběh Barryho, ale jejich postavy mají společného víc, než jsme si mysleli. Oběma byla zavražděna matka a to je jeden z emocionálních pilířů filmu. To je to, kdy do hry vstoupí Affleckův Batman."

Flash začíná vypadat zajímavěji a zajímavěji, potenciál na velkou komiksovou událost tu rozhodně je, tak snad už tentokrát nedojde k přesunu data premiéry (2. 6. 2022), což se v minulosti stalo několikrát.

Zdroj: Vanity Fair, Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat