Fandové si přidali Black Widow do celoženské scény v Avengers: Endgame, představitel Cyborga dál kritizuje šéfa DC a jiný vzhled Winter Soldiera

 Komiksové střípky.

V Avengers: Endgame (2019) jsme se dočkali scény, o které se ještě hodně dlouho mluvilo a to chvilky, kdy se spojily superhrdinky z Marvelovského filmového universa, aby daly pořádně zabrat Thanosově armádě. 

Ano, bylo to trochu násilně vtlačeno do děje, ale to nemění nic na faktu, že to bylo hodně efektní, ovšem bylo nemilé, že v dané chvilce chyběla Black Widow (Scarlett Johansson), tedy jediná ženská zakladatelka Avengers. A tak si fandové řekli, že to napraví a přidali si ji do daného momentu alespoň na fotce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

The REAL Avengers: Endgame 💞

Příspěvek sdílený JONATHAN ☆ (@rvmanvgers),


V poslední době Ray Fisher, tedy představitel Cybora z Justice League (2017) tvrdě vystupoval proti režiséru Jossu Whedonovi, kdy kritizoval jeho chování na natáčení. Ale neskončil jen u toho, pustil se také do dalších lidí, například do Geoffa Johnse, tedy jednoho z nejvýše postavených manažerů společnosti DC. A očividně s tím Ray nehodlá přestat. Nově na Twitteru napsal: 

"Během přetáček pro Justice League v LA si mě Geoff Johns předvolal do své kanceláře, aby znevažoval a napomínal mě (a mého agenta) za naše pokusy o předání našich stížnosti na odpovědná místa. Poté jemně a nepřímo vyhrožoval mé kariéře. Tohle chování nemůže pokračovat."

A nakonec si můžete prohlédnout jeden ze zvažovných vzhledů Winter Soldiera (Sebastian Stan) pro film Captain America: Návrat prvního Avengera (2014), který zveřejnil marvelovský umělec Ryan Meinerding.


Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat