Aquaman 2: Režisér slibuje, že se film nebude bát hororových prvků

 

James Wan promluvil o očekávané komiksovce.

Zatímco Marvelu jde budování propojeného universa, DC v tomto ohledu zatím trošku pokulhává, ale pověst si napravuje sólovými filmy, jakým je například povedený Aquaman z minulého roku, který režíroval James Wan

Ten se ujme dohledu i v případě očekávaného pokračování a teď se k němu vyjádřil a naznačil, že máme očekávat trošku děsivější nádech, což není u někoho, kdo se proslavil hlavně horory, zase takovým překvapením:

"Řekl bych, že ano. Stejně jako první film měl určitý dotek mého citu pro horor a to speciálně scény s [monstry jménem] Trench, tak v případě pokračování toho bude ještě víc. Myslím si, že je to velká součást toho, kým jsem a to se přirozeně v tomto typu filmů odráží. A speciálně pak ve filmech jako je Aquaman, kdy je příběh zasazen do podvodních světů, které mohou být velmi děsivé. Takže přirozeně má láska k hororovému žánru prostě znamená, že se odrazí v těchto scénách a že jim zkusím přidat trošku hororového koření."

Druhý Aquaman tak bude víc protknut hororovými prvky a to je určitě něco, na co jsou fandové zvědaví. Jak bude výraznější hororový nádech fungovat, to bychom se měli dozvědě 15. 12. 2022.

Zdroj: CBM, Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat