Agents of S.H.I.E.L.D.: V seriálu měl být k vidění parádní padouch. Ale nakonec to Marvel tvůrcům zatrhl

 

O kterém záporákovi je řeč?

Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. před pár dny bohužel po sedmi řadách skončil. A samozřejmě u téhle příležitosti probíhá množství rozhovorů s herci a tvůrci s tím, že občas prozradí hodně zajímavě věci. Což se stalo i v případě interview s Jedem Whedonem, jedním z tvůrců a výkonných producentů seriálů. Ten se rozpovídal o tom, že bylo filmařům umožněno použít jednoho nečekaného (a oblíbeného) záporáka, ale pak si to společnost Marvel Studios rozmyslela:

Zdroj: Marvel Comics
"... původně nám bylo umožněno, abychom použili určité postavy od Marvelu a začali pracovat na příbězích založených na těchto postavách [pokašlání] MODOK - a poté si to rozmysleli. takže tu byly některé věci, které měly být hodně šílené a byly mimo náš dosah, pokud jde o to, se kterými hračkami nám bylo umožněno si hrát."

Vidět MODOKa (což je zdeformovaný vědec, který vypadá v podstatě jako poletující plechovka s rukama a nohama) v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. by bylo rozhodně fajn překvapení a je škoda, že to Marvel nakonec nedovolil. Ale s tím už se nedá nic dělat a tahle postava si na svou hranou premiéru ještě nějakou dobu počká.

Zdroj: AV Club, Marvel Television/ABC

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat