Představitel Cyborga z Justice League naznačil, že postavy od Marvelu jsou "nemoderní"

A proto se rozhodl pro DC.

O Rayu Fisherovi je aktuálně hodně slyšet kvůli jeho obviněním, která se týkají chování Josse Whedona během natáčení Justice League (2017), ve které Ray ztvárnil Cyborga. 

Ovšem herec na nedávné virtuální akci Justice Con prozradil jinou zajímavou věc a to, že se sešel jak se zástupci Warner Bros. (pod tuhle společnost spadají projekty od DC), tak s lidmi z Marvelu a nakonec se rozhodl pro to, že se stane součástí DC universa a jeho vysvětlení zní následovně:

"Já osobně potřebuji něco nového. Něco, co odráží to, jaký je dnešní svět, ne něco, co je svým způsobem idealizovanou a neaktuální verzi toho, čím tyhle postavy jsou. Svět je komplikovaný. Hrdinové potřebují být stejně komplikovaní, aby to lidem pomohlo vyrovnat se s tím, čemu čelí každý den."

Herec tak v podstatě naznačil, že postavy od Marvelu jsou poněkud neaktuální a neodrážejí současný stav světa. Nicméně, nedá se říct, že by všechny postavy v Justice League byly zrovna propracované a odpovídaly tomu, co se dnes děje. 

Fisher ale zřejmě věří, že hrdinové z Justice League jsou komplikovaní a mnohovrstevnatí a například k Supermanovi (Henry Cavill) dodal:

"Myslíte si, že pokud by dnes přišel na Zemi mimozemšťan s nadpřirozenými schopnostmi, lidé by reagovali, 'Ano, pojďme do toho!' Nedokážeme vyjít ani se sebou navzájem."

Nový sestřih Justice League od Zacka Snydera uvidíme příští rok na HBO Max.

Zdroj: Justice Con/CBM, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat