Evropa uzavírá hranice pro cestují z USA, znamená to, že se neobnoví natáčení marvelovské série Falcon & Winter Soldier?

Jak to je?

Jedním ze mnoha projektů, jejichž natáčení se muselo kvůli pandemii covid-19 přerušit, byla i marvelovská série Falcon & Winter Soldier. A jak možná víte, natáčení probíhalo v Praze. Nicméně před pár týdny Česká republika umožnila (za určitých podmínek) návrat filmařů zpět. Ovšem, situace se opět zkomplikovala, když se Evropská unie rozhodla uzavřít hranice pro cestují z USA, protože se tam situace výrazně zhoršila. 

Co to znamená pro Falcon & Winter Soldier? Dojde k další pauze? Naštěstí zřejmě ne, Filmová komise České republiky zaslala informativní dopis hollywoodským studiím, ve kterém stojí to, že zákaz se netýká filmového a televizní sektoru, ale pouze turistů.

Filmaři se tak mohou vrátit zpět a podle všeho to vypadá, že k v případě Falcon & Winter Soldier by to mělo být v rámci pár týdnů, maximálně měsíců a dál platí to, že by se premiéra měla odehrát už v srpnu toho roku.


Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat