Tvůrce nechtěl do hlavní role Total Recall Arnieho, Keanu a Carrie tvrdí, že má Matrix 4 nádherný scénář a zemřela matka oblíbeného herce

Filmové střípky.

Arnold Schwarzenegger má na kontě hromadu rolí a je jednou z ikon sci-fi žánru a to nejen díky filmům Terminátor a Predátor, ale také pecce Total Recall (1990). Producent Dino De Laurentiis ale původně o Arnieho v hlavní roli nestál. Prozradil to sám herec, který přiznal, že Dino (se kterým pracoval na Barbaru Conanovi a jeho pokračování) si ho představoval právě jako Conana, ale nechtěl ho do hlavní role Total Recall. Nakonec si ji ale Arnie stejně zahrál, přestože Dino původně stál o Jeffa Bridgese.

Matrix 4 má podle herců skvělý scénář


Mnohé jistě potěšila zpráva, že vznikne čtvrtý film Matrix. Ten bude má na starosti Lana Wachowski, která nejen režíruje, ale podílí se i na scénáři. A právě ten byl důvodem, proč Keanu Reeves (Neo) a Carrie-Anne Moss (Trinity) kývli na nabídku ve filmu se objevit:

"Lana Wachowski napsala nádherný scénář a krásný příběh, který na mě zapůsobil. To je jediný důvod, proč to dělám. Znovu s ní pracovat je prostě skvělé. Je to opravdu unikátní a myslím, že příběh má v sobě smysluplné poselství, ze kterého si můžeme něco odnést," poznamenal Keanu. 

Carrie k tomu dodala:

"Nikdy jsem nevěřila, že k tomu dojde. Nikdy jsem se na to nezaměřovala. Když se to ke mně doneslo způsobem, kterým se to doneslo a to společně s neuvěřitelnou hloubkou a se vší tou celistvostí a uměleckým nádechem, řekla jsem na to: "Je to dar.' Bylo to prostě velmi vzrušující."

Tak snad bude čtvrtý Matrix tak dobrý, jak fandové doufají. Dozvíme se to 20. 5. 2021.

Upřímnou soustrast Liamovi


A nakonec bohužel smutná zpráva, ve věku 94 let v sobotu 6. 6. zemřela matka Liama Neesona Katherine "Kitty" Neeson. Nezbývá než popřát upřímnou soustrast.

Zdroj: The Ringer, Empire Magazine, PEOPLE, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat