Spider-Man 3: Kdy se začne natáčet další dobrodružství Pavoučího muže

Brzy. 

Sice to chtělo hodně vyjednávání a chvíli to nevypadalo nadějně, ale nakonec i třetí film Spider-Man vznikne ve spolupráci společností Sony a Marvel. Ale přestože víme už nějakou dobu, že by se premiéra měla odehrát 28. 10. 2021, zatím nebylo jasné, kdy se začne natáčet. 

To nyní vyšlo najevo, kamery by se měly rozjet už v září tohoto roku s tím, že se intenzivně pracuje na obsazování dalších rolí. Samozřejmě se může stát, že se natáčení zpozdí kvůli pandemii covid-19 (v USA není situace zrovna růžová), nicméně aktuální plán je podle serveru ComicBook září. 

O tom, čeho bychom se ve filmu měli dočkat, se v podstatě nic neví. Tím pádem se intenzivně spekuluje. Například se šušká o tom, že by se mohl objevit záporák/antihrdina Kraven, který bude "lovit" Spider-Mana (Tom Holland), ale zaznívají i divočejší teorie, například ta, která tvrdí, že se dočkáme Matta Murdocka/Daredevila (Charlie Cox), kdy Peter Parker/Spider-Man bude využívat jeho právnických služeb poté, co se odehrálo v závěru Spider-Man: Daleko od domova (2019).

Zdroj: Sony Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat