Avengers: Endgame - Ve filmu měl mít cameo herec ze Smrtonosné pasti

Který?

Marvelovské filmy a seriály jsou plné různých cameo rolí, kdy je (respektive bohužel byl, nyní už není mezi námi) jejich králem Stan Lee. Ale v menších rolích se objevují i další zajímavé osobnosti.

V Avengers: Endgame (2019) to byl například Reginald VelJohnson, který je známý například ze série akčních filmů Smrtonosná past, kde ztvárnil seržanta Ala Powella. VelJohnson byl součástí scény, během které Chytrý Hulk (Mark Ruffalo) zachránil několik lidí z hořící budovy a Reginald ztvárnil jednoho z hasičů.

Jak ale víme, moment s Hulkem a budovou v plamenech se do prvního sestřihu pro kina nedostal, tím pádem nebyl k vidění ani Reginald, což je škoda, protože scenárista Christopher Markus poznamenal, že účast VelJohnsona byla poctou právě sérii Smrtonosná past.

Nicméně, zmíněná chvilka s Hulkem byla přidána ve druhé verzi Avengers: Endgame, která byla uvedena v kinech v létě minulého roku, takže někteří nebyli o cameo VelJohnsona ochuzeni. A nemusíte být ani vy, pokud vám nevadí ne úplně ideální kvalita.



Zdroj: ComicBook, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat