Tvůrce Deadpoola nevěří, že si Hugh Jackman už nezahraje Wolverina

Rob Liefeld je optimista.

Hugh Jackman začal Wolverina ztvárňovat v roce 2000 (poprvé ve filmu X-Men) a rozloučil se s ním před třemi roky skvělým filmem Logan: Wolverine (2017) s tím, že dal vědět, že nemá v plánu se vracet. Určitá naděje tu byla, protože v minulosti se nechal slyšet, že pokud by se Wolverine mohl postavit po bok Avengers, zvážil by to. To je teď možné, když společnosti Disney patří Marvel  i Fox, ale podle Hugha už je prostě moc pozdě na to, aby si znovu nasadil adamantiové drápy. Nicméně, jsou tací, kteří doufají, že to není jeho finální slovo a patří k nim i komiksový tvůrce Rob Liefeld, který pracoval například na komiksech X-Force, Wolverine a především je tvůrcem postavy Deadpoola. Ten dostal otázku, koho by si představoval jako Wolverina teď, když má práva zpět Marvel:

"Zůstal jsem u Hugha Jackmana. Setkal jsem se Hugem, zbožňuji Hugha, Deadpool je tu jen díky Wolverineovi... Pracoval jsem [v komiksech] na Deadpoolovi, abych se dostal k Wolverinovi. Wolverine byl vždy cílem. Nemohu na tuhle otázku o Wolverinovi odpovědět. Zůstávám u Hugha Jackmana. Doufám, že se vrátí. Je neoblomný, že se jako Wolverine nevrátí a já mu naivně nevěřím."

Nicméně by bylo opravdu překvapením, pokud by Hugh s návratem souhlasil. Maximálně můžeme doufat v cameo a i to je hodně optimistické, spíše by bylo lepší připravit se na to, že dříve nebo později bude oznámen nový představitel, což vyústí v chvilkové brblání fandů a pak se s tím smíří.
Zdroj: Inverse

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat