Chris Evans původně nechtěl Kapitána Ameriku vůbec hrát, teď to považuje za nejlepší rozhodnutí

Aby také ne, je z něj hvězda a na jeho účtu se objevila pěkná částka.

Chris Evans váhal, když dostal nabídku na roli Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky. To se ví už dlouho. Měl obavy z toho, že přijde o soukromí a jako někdo, kdo má rád svůj klid, neholduje večírkům a volný čas věnuje svému psovi z téhle představy nadšený nebyl a kromě toho se nechtěl uvázat něčemu, co by mohlo trvat spoustu let. Nakonec ho ale jeho matka a kreativní šéf Marvelu Kevin Feige přesvědčili, že má na nabídku kývnout.

Z Chrise se sice stala celosvětová celebrita, kterou poznávají lidé na každém kroku a Kapitána ztvárňoval od roku 2011 do roku 2019 s tím, že je tu možnost, že se ještě vrátí (pravděpodobně v seriálu Falcon & Winter Soldier), takže to byl skutečně dlouholetý závazek, ale i tak je Chris nakonec rád, že si Stevea Rogerse zahrál:

"Bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsem kdy udělal a opravdu za to vděčím Kevinu Feigeovi, protože byl vytrvalý a pomohl mi neudělat velkou chybu. Abych byl upřímný, obavy, které jsme měl, se nenaplnily. Rychle jsem se do role Stevea Rogerse zamiloval. Bylo příjemné být poblíž Chrise Hemswortha, protože procházel tím samým. Tím chci říct, Downey je Downey a Scarlett je Scarlett. A Ruffalo a Renner v dané době také bodovali. Hemsworth a já jsme byli noví a také jsme natočili sólovky a myslím si, že jsme sdíleli naše obavy, díky čemuž to bylo o něco více uklidňující."

Za to, že nabídku nakonec Chris přijal, je asi vděčný nejen herec, ale také miliony fandů po celém světě, kteří si jistě neumí představit jako Kapitána nikoho jiného. Nakonec to tak vše dobře dopadlo.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat