Avengers: Infinity War - Proč ve filmu nebyl hrdina, na které fandové čekají už roky

Vysvětlili to scenáristé.

Původně bylo v plánu ukázat v Avengers: Infinity War (2018) útok na Xandar, domovskou planetu galaktické policie Nova Corps, která měla za úkol střežit jeden z Kamenů nekonečna. A asi se shodneme na tom, že je škoda, že jsme to, jak se Thanos (Josh Brolin) a jeho jednotky vrhli na Xandar, neviděli. 

Nova (zdroj: Marvel Comics)
Bylo by určitě fajn být svědky téhle epické podívané a teď je tu další důvod, proč litovat, že k ní nedošlo. Scenáristé Christopher MarkusStephen McFeely prozradili, že během tohoto momentu mohl být představen také dlouho očekávaný superhrdina Richard Rider alias Nova, jeden z nejvýznačnějších členů Nova Corps:

"Byl to jeden z dřívějších nápadů, ale poté jsme prostě dosáhli kritického množství nových postav a poté, co jsme se zbavili scén z Xandaru, nedávalo to příliš smysl."

To asi ne a právě proto je nemilé, že jsme se na Xandar nepodívali. Na druhou stranu, tak výrazná organizace jako Nova Corps určitě neřekla své poslední slovo a dříve nebo později se jí v marvelovských filmech nebo seriálech znovu dočkáme (i když se bude muset vzpamatovat z útoku Thanose) a dá se tušit, že stejně tak uvidíme i Novu. Ostatně, v Avengers: Endgame (2019) se rozloučilo několik dlouholetých postav a uzrál tak čas, aby nám byly představeny nové.

 Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat