Avatar 2: Natáčení se znovu rozjelo, o čem vlastně film bude?

To naznačil producent Jon Landau.

Stejně jako mnoho jiných produkcí, i natáčení očekávané druhého dílu sci-fi spektáklu Avatar dostalo stopku kvůli pandemii Covid-19. Ovšem, tvůrci mají štěstí, že natáčení probíhá na Novém Zélandu, kde je situace velmi dobrá, díky tomu, že lidé respektují doporučení a pravidla vlády.

Tím pádem bylo možné, aby se kamery znovu rozjely a začalo se opět pracovat na druhém Avatarovi s podtitulem The Way of the Water, které bude mít premiéru 16. 12. 2021. 

A co vlastně od příběhu můžeme očekávat? To naznačil producent Jon Landau:

"Tohle je příběhem rodiny Sullyových a co je potřeba k tomu, aby udrželi rodinu pohromadě. Jake a Neytiri mají v tomto filmu rodinu, ale jsou nucení opustit svůj domov a vyrazit prozkoumat další oblasti Pandory, což zahrnuje to, že slušné množství času stráví na vodě, u vody a pod vodou."

Film to nebude mít snadné, v době, kdy vyšel první Avatar (2009) šlo o vizuálně revoluční počin, ale v posledních letech se trikové efekty posunuly na jinou úroveň a bude těžké přijít s něčím, co divákům vyrazí dech. Ale pokud to někdo zvládne, pak to je James Cameron, speciálně, když je jeho koníčkem vydávat se pod hladinu moří a oceánů, takže podvodní svět zná jako své boty.

Zdroj: RNZ, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat