Rychle a zběsile: Rodina zesnulého Paula Walkera dala prý tvůrcům požehnání, aby pokračovali i bez něj

Rodina Paula Walkera nemá problém s tím, že série bude pokračovat.

Už od počátku série filmů Rychle a zběsile byl jednou z jejích hlavní tváří Paul Walker v roli Briana O'Connera.

Bohužel Paul v době natáčení Rychle a zběsile 7 (2015) zemřel, aniž by stačil dokončit všechny scény. Pomohli tak jeho bratři, kterým pak byla digitálně nasazena Paulova tvář.

Nicméně, Brian v sérii nezemřel a tak se mluvilo o tom, že by se dříve nebo později mohl vrátit, respektive by se opět vsadilo na speciální efekty. Jsou ale tací, kteří tvrdí, že by série bez Paula prostě vůbec pokračovat neměla.

Ovšem, další herec z Rychle a zběsile Tyrese Gibson k tomu poznamenal:

"Lidé řeknou, Paul v tom [v dalším dílu] není, tak proč pokračujete? To je přesně důvod, proč pokračujeme, protože z mého pohledu došlo ke změně a my to musíme udělat pro Paula. Ale největší podíl na rozhodnutí vzešel z toho, že jsme mluvili s Paulovou rodinou a oni nám dali své požehnání. Posledním filmem, který Paul natočit, byla sedmička a vidět Paulova otce, matku a bratry na premiéře, to bylo vzkazem, který dával vědět, že nás ve všem podporují.

Samozřejmě můžeme spekulovat o tom, nakolik jdou další díly poctou Paulovi a nakolik jde spíše o ekonomické rozhodnutí, ale pokud tvůrce podporuje Paulova rodina, tak už to něco znamená.

Devátý díl Rychle a zběsile by měl do kin dorazit 1. 4. 2021.

Zdroj: Maxim, Universal Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat