Duna: Zapomeňte na Hru o trůny nebo Aquamana, tohle bude mnohem větší, naznačil Jason Momoa

Očividně se máme na co těšit.

Jason Momoa si zahrál Khal Droga v kultovním seriálu Hra o trůny, který patří k nejepičtějším sériím v historii televize. Poté ztvárnil hlavní roli v komiksové pecce Aquaman (2018), která stála hromadu peněz (něco mezi 160 až 200 miliony dolarů) a byla prošpikována velkolepými efekty. Ale podle Jasona to není nic ve srovnání se sci-fi Duna, ve které ztvárňuje mistra šermíře rodu Atreidů Duncana Idaho:

SOUVISEJÍCÍ: FOTKY ZE SCI-FI DUNA UKAZUJÍ HVĚZDNÉ OBSAZENÍ

"Natáčeli jsme ve Wadi Rum (údolí v Jordánsku, pozn. redakce). Nikdy jsem něco podobného neviděl, bylo to jako natáčet na jiné planetě. Natáčí to Denis Villeneuve (režisér filmu, pozn. redakce), který stojí za [filmy] Sicario a Příchozí. Bylo ctí s ním pracovat a má to hvězdné obsazení, nikdy jsem nebyl součástí něčeho tak velkého. Hraji Duncana Idaho, který je mistr šermíř a pravá ruka Leta, kterého hraje Oscar Isaac. Je první osobou, která je poslána do divočiny na Duně a tam se potká s postavou, kterou hraje Javier Bardem. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem měl scénu s Javierem Bardemem! Je to opravdu velký film..."

Vypadá to tedy velmi nadějně a není divu, že Duna je podle mnohých diváků nejočekávanějším filmem letošního roku. Dočkat bychom se ho měli 17. 12. 2020 a nezbývá než doufat, že na tom covid-19 nic nezmění.

Zdroj: The Ellen Show, HBO (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat