Strážci Galaxie Vol: 3 - Vin Diesel prohlásil, že uvidíme Alpha Groota. Co na to režisér?

James Gunn se vyjádřil k Alpha Grootovi.

Nedávno představitel Groota v Marvelovském filmovém universum Vin Diesel prohlásil, že ve třetím dílu Strážců Galaxie uvidíme Alpha Groota. To zní na jednu stranu lákavě, protože první písmenko z řecké abecedy alpha/alfa obvykle evokuje superverzi dané věci nebo postavy, ale pravdou je, že spousta lidí si vůbec nebyla jistá, co to vlastně Alpha Groot je.

Teď ale přispěchal režisér a scenárista filmů Strážci Galaxie James Gunn, aby se k celé situaci na Twitteru vyjádřil. A jeho odpověď vás asi také moc neuspokojí.

Fanoušek se tvůrce zeptal:

"Ahoj Jamesi, Vin Diesel zmínil Alpha Groota v aktuálním rozhovoru. Co je Alpha Groot?"

Na to Gunn reagoval:

"Haha absolutně netuším. Možná tím myslel nejlepšího Groota vůbec?"

Pokud tedy ani režisér a scenárista v jedné osobě netuší, co je Alpha Groot, pak je to dost matoucí. Nicméně, jako pravděpodobné vysvětlení zní to, že ve filmu bude nějaká extra silná verze Groota, kterou si Vin pojmenoval jako Alpha Groot. Ostatně i Gunn naznačil, že uvidíme "nejlepšího Groota vůbec".

Nicméně, jaký Groot ve trojce vlastně bude, na to si budeme muset ještě počkat. Sice se počítalo s tím, že se premiéra odehraje příští rok, ale aktuálně to vypadá, že to bude později.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat