Schéma vám udělá jasno v tom, kdy se odehrávají jednotlivé Marvelovky a seriál Moon Knight vypadá na pecku

Komiksové střípky.

Na streamovací službě Disney+ se v následujících měsících a letech objeví slušná řádka marvelovských seriálů a jedním z nich by měla být série Moon Knight, což je postava, která je často přirovnávána k Batmanovi, až na to, že Marc Spector má život velmi propletený s mystickými silami. Jinak je to ale také zádumčivý hrdina s temnou minulostí, který má občas velmi svérázné metody řešení problémů.

Jedním ze scenáristů seriálu Moon Knight bude i Beau DeMayo, který se aktuálně vyjádřil k tomu, jaký plán má Marvel se seriálem a zní to nadějně:

"Jasná je jedna věc, [Moon Knight] má velmi bohatou historii. Vše, co můžu říct je to, že je Jeremy Slater (showrunner seriálu, pozn. redakce) zatracenej drsňák. Je opravdu chytrý. Je skvělý a je to někdo, s kým je skvělé spolupracovat. A pak, vím, že to zní jako podlézání, ale je to pravda, jako fanda, který přišel k Marvelu je pro mě neuvěřitelné vidět... už jsme to v případě Kevina (Kevin Feige, kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) viděli ... Opravdu jim na tom záleží. Je skvělé být na místě, kde můžete říct, že jsou všichni fandové a všichni chtějí nabídnout produkt nejvyšší kvality. A myslím si, že Kevinova vize a Jeremyho vize, nemůžu říct, o co jde, ale myslím si, že se to lidem bude opravdu líbit. Já jako fanoušek vím to, že když mi řekli o svém přístupu, reagoval jsem, 'No kruci, tak tohle chci vidět."

Je jedině dobře, že se na projektu podílejí fandové předlohy, ale to automaticky není zárukou kvality, nicméně Kevin Feige bude nově dohlížet i na seriály a není sporu o tom, že mu filmy jdou, takže snad to dopadne dobře i v případě seriálů. Datum premiéry projektu Moon Knight zatím oznámeno nebylo.

Pro menší zmatenost

Není úplně snadné vyznat se v tom, jak jsou chronologicky uspořádány marvelovské filmy. Ostatně, například nejbližší marvelovka Black Widow (premiéra by se měla odehrát 30. 4. 2020, ale úplně jisté to není s ohledem na pademii koronaviru) může někoho trochu mást, protože Black Widow (Scarlett Johansson) v Avengers: Endgame (2019) zemřela. A tak abyste se v marvelovských projektech lépe orientovali, vytvořil uživatel redditu donvito00 schéma, které ukazuje, jak na sebe časově jednotlivé filmy navazují.
MCU TIMELINE. This took me much longer then i thought it would.. from r/marvelstudios

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat