Doctor Strange 2 se bude natáčet i v Evropě a bude ve třetích Strážcích taneční souboj Thora a Star-Lorda?

Komiksové střípky.

Zdá se, že si marvelovští tvůrci oblíbili Evropu, konkrétně Norsko. Natáčela se tam dlouho očekávaná sólovka Black Widow (premiéra 30. 4. 2021) a podle všeho tam zamíří také štáb filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 6. 5. 2021).

Kromě toho štáb zamíří také do Anglie a New Yorku a dobrou zprávou je, že by natáčení nemělo být pozdrženo kvůli koronaviru, který ovlivnil například natáčení Mission: Impossible 7 nebo premiéru další bondovky.

Nicméně je nutné najít ještě režiséra, Scott Derrickson, který měl na starosti jedničku, se režie vzdal a zůstane u filmu jako producent. Poslední zprávy mluví o tom, že by se za kameru mohl postavit Sam Raimi, tedy tvůrce první filmové trilogie o Spider-Manovi.

Bude se tančit?

Ve spojení s marvelovskými filmy se objevuje hromada spekulací. A některé jsou hodně vtipné. Například ta, která se týká třetích Strážců Galaxie. V jejich případě se mluví o účasti Thora (Chris Hemsworth) a nejen to, dokonce se objevily zvěsti, že bychom se mohli dočkat jeho tanečního souboje se Star-Lordem (Chris Pratt).

Přece jen, nebylo by to poprvé, co by Star-Lord někoho vyzval na taneční souboj. Ale tentokrát k tomu nedojde, scenárista a režisér v jedné osobě James Gunn to dal vědět velmi jasně: "To se nestane."

Ostatně, ani nevíme, zda se dočkáme Thora (byť to tvůrci nevyloučili a konec Avengers: Endgame naznačil, že by se mohl stát členem Strážců) a vlastně ani to, kdy bude premiéra filmu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat