Black Widow: Kvůli koronaviru byla premiéra odložena, kdy bychom se tedy mohli dočkat uvedení?

Na konci dubna to nebude, ale objevily se dohady o "náhradních" termínech.

Byť dlouho očekávaná sólovka Black Widow dlouho vzdorovala odložení premiéry, nakonec i v jejím případě došlo k přesunutí data uvedení kvůli pandemii koronaviru/Covid-19. Původně měla premiéra proběhnout 1. 5. 2020 (u nás 30. 4. 2020), ale to už dál neplatí.

Nicméně, nebylo oznámeno, kdy bychom se mohli dočkat náhradního termínu. A stále to není oficiálně jasné, ovšem objevily se dohady, že reálné jsou tři termíny. Které?

V první řadě je nutné uvědomit si to, že pro Disneyho je film Black Widow důležitý a tak se ho bude pravděpodobně pokoušet uvést do kin v ten nejbližší možný termín, kdy už se lidé nebudou obávat chodit do společnosti.

Server Deadline tak přišel se třemi pravděpodobnými termíny a to 3. 7. 2020, kdy by Disney odsunul premiéru filmu Free Guy (dohlédla na ni společnost vlastněná Disneyem a to Fox). Další "vhodné" datum je 24. 7., kdy má Disney uvést dobrodružnou podívanou Expedice: Džungle, případně je možné, že Black Widow bude mít premiéru 6. 11. s tím, že další marvelovka Eternals, která by měla tento den vstoupit do kin, by se pravděpodobně přesunula na další rok.

Ovšem, je otázkou, kdy začne koronavirus ustupovat a tím pádem, kdy se znovu otevřou kina po celém světě, zatím platí to, že množství zemí sály uzavřelo a čeká se na to, jak se bude pandemie vyvíjet. Není tak úplně vyloučeno to, že by se Black Widow objevila až příští rok.



Zdroj: Marvel (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat