Avengers 5: Záporákem ve filmu by údajně mohla být Captain Marvel

Nejmocnější hrdinka by mohla Avengerům pěkně zatápět.

Captain Marvel (Brie Larson) je aktuálně nejen nejmocnější (nebo jednou z nejmocnějších) postav v Marvelovském filmovém universu, ale také se o ní mluví jako o nové tváři Marvelovského filmového universa a počítá se s tím, že bude jednou z vůdčích osobností další verze týmu Avengers.

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL ÚDAJNĚ ZAVÍRÁ SVÉ BRÁNY DO ODVOLÁNÍ

Ovšem, Marvel údajně zvažuje to, že by se inspiroval u komiksu, kde Captain Marvel ovládla jakási temná entita a stal se z ní padouch. Zřejmě by k něčemu takového mohlo dojít v zatím oficiálně neoznámeném filmu Avengers 5. Ten sice potvrzen nebyl, ale těžko si představit, že bychom se ho jednou nedočkali. 

Zatím to vypadá, že by v Avengers 5 mohla být ovládnuta tajemnou silou a více by se tahle dějová linka rozvíjela ve filmu Captain Marvel 3.

Samozřejmě je to ale hudba daleké budoucnosti, jak bylo řečeno Avengers 5 ještě nebyli schváleni a stejně tak Captain Marvel 3. Zatím se připravuje Captain Marvel 2, která by měla mít premiéru v roce 2022, ovšem, kdoví, jak to bude s ohledem na to, že Covid-19 narušil natáčení hromady marvelovských projektů a zřejmě tak dojde k různým odsunům a zdržením. 

Zdroj: WeGotThisCovered, Marvel (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat