Sony má prý připravený skvělý způsob, jak by mohl odejít Spider-Man z Marvelovského filmového universa

Prozradil to Tom Holland.

Nechybělo moc a Spider-Man opustil Marvelovské filmové universum. Zdálo se, že se Sony a Marvel nedohodnou a Sony tak bude na filmy Spider-Man dohlížet samo a Spider-Man (Tom Holland) odejde z Marvelovského filmového universa.

Nakonec se ale povedlo situaci vyřešit a i třetí film Spider-Man (premiéru by měl mít v příštím roce) vznikne ve spolupráci s Marvelem a Spider-Man se objeví v zatím neupřesněné marvelovce. Nicméně, co bude potom, to se neví. Možná bude prodloužena smlouva (nebo bude uzavřena nová), možná Disney (vlastník Marvelu) odkoupí práva na Spider-Mana nebo možná Spider-Man z Marvelovského filmového universa odejde.

A pokud je pravdivá poslední možnost, pak má podle Toma Hollanda Sony připraveno krásný odchod Spider-Mana z marvelovského světa:

"Budoucnost Spider-Mana je v případě Sony stále velmi zářná a my máme opravdu skvělý nápad, jak vyřešit přechod Spider-Mana z MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce)..."

Nicméně herec dodal:

"Ale jak bylo řečeno, jsem opravdu rád, že jsem zpět v MCU a že se tým znovu sešel dohromady, protože to tak nějak působí tak, že jsme tam, kam patříme. Jsem vděčný Bobu Igerovi (šéf společnosti Disney, pozn. redakce) a Tomu Rothmanovi (šéf Sony, pozn. redakce), že mi dovolili být součástí procesu přivést [Spider-Mana] domů, byla to opravdu skvělá zkušenost a navíc nejlepší důvod, proč se chlubit, zachránil jsem Spider-Mana!"

V minulosti vyšlo najevo, že to byl právě mladý herec, který se přičinil za to, že se Sony a Marvel nakonec dohodly, takže ano, má právo se chlubit a plácat po zádech.

Zdroj: MTV News
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat