She-Hulk: Tahle oblíbená herečka je prý hlavní kandidátkou na roli marvelovské silačky

Byla by to bezva volba.

Marvel chystá pro streamovací službu Disney+ hromadu seriálů a jedním z nich bude i She-Hulk. She-Hulk je civilním jménem Jennifer Walters, jedná se o sestřenici Bruce Bannera/Hulka, která skrze transfuzi krve získala podobné schopnosti jako Bruce.

Zatím není jasné, kdo si Jennifer/She-Hulk zahraje, ale objevily se zprávy (které Marvel zatím nepotvrdil), že favoritkou na roli je Alison Brie.

Což by byla rozhodně zajímavá volba s ohledem na to, že jde o oblíbenou herečku geeků díky roli v kultovním sitcomu Zpátky do školy/Community. Aktuálně pak Alison působí v dalším oceňovaném seriálu a to GLOW: Nádherné ženy wrestlingu.

Fandové už dlouho volají po tom, aby dostala nějakou pořádnou komiksovou roli a tohle by mohlo být ono. Někdo může namítnout, že Alison není dostatečná "korba" a že by se na roli hodil spíše někdo jako Gina Carano, ovšem Jennifer Walters také není žádná kulturistka, je to právnička, takže není potřeba, aby byla samý sval.

Uvidíme, koho nakonec Marvel obsadí, ale s ohledem na to, že by produkce měla začít už v létě, bychom se mohli dočkat informací o hercích poměrně brzy.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat