Herečka volá po návratu členky X-Menů, která je neustále odsouvána na druhou kolej

Lana Condor by si chtěla znovu zahrát Jubilee.

Možná si postavu mutantky Jubilee nepamatujete, ale objevila se už v prvním filmu X-Men z roku 2000, kde ji ztvárnila Katrina Florece. V následujících dvou pokračování ji dostala na starost Kea Wong.

Ale ve všech případech šlo o malou roli. Fandové Jubilee tak doufali, že se to změní, když bylo oznámeno, že se tahle milovaná postava a jedna z nejmladších (ale také nejmocnějších) členek týmu X-Men objeví ve filmu X-Men: Apocalypse (2016).

Ovšem, nakonec to skončilo tak, jak se mnozí obávali, několik scén s Jubilee bylo ve verzi pro kina vystřiženo a její role tak byla minimální. A k nápravě nedošlo ani v X-Men: Dark Phoenix (2019), kde se Jubilee vůbec neobjevila.

Ale její představitelka z Apocalypse Lana Condor, která je populárnější a populárnější, ať už díky povedenému (ale bohužel zrušenému) komiksovému seriálu Deadly Class nebo filmům ze série filmů pro Netflix Všem klukům... doufá, že Jubilee dostane šanci a dočká se zasloužené pozornosti ze strany filmařů:

"Myslím si, že nyní je opravdu správná doba a opravdu bych chtěl, aby se dočkala spravedlnosti, protože se jí nedočkala před pěti lety a vlastně si nemyslím, že někdy ano. Je to fantastická postava a teď je správná doba, aby dostala to, co si zaslouží a byla bych nadšená, pokud bych se mohla vrátit a něco s ní provést."

Bylo by to fajn, ale těžko říct, jak to bude. Společnost Fox, která dohlížela na filmy X-Men se stala součástí Disneyho a ten bude pravděpodobně chtít X-Meny rebootovat a je možné, že s úplně jinými herci. Na druhou stranu, šéf společnosti Marvel (spadá pod Disneyho) Kevin Feige jednal s Patrickem Stewartem o Profesorovi X, takže je možné, že se dočkáme starých známých tváří a šanci by tak mohla mít i Jubilee.

Nic zatím není jisté, ale Lana prozradila, že se nedávno připomněla filmařům...


Zdroj: TheWrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat